Op visite op de boot
Door: Jelmer Bas
Blijf op de hoogte en volg Hanny
15 September 2022 | Nederland, Westbeemster
ik werd als eerst door de auto naar de boot gebracht die toen in Purmerend lag. Toen we vertrokken moesten we als eerst wachten voor de brug. na de brug mocht ik even sturen dat ging wel goed. Daarna gingen we zwemmen het water was ijskoud maar ik heb het toch gedaan. Toen na het zwemmen gingen we lunchen we hadden zelf gemaakte pannenkoeken die waren verrukkelijk na de lunch gingen we weer door varen. waar we wouden aaleggen kon het niet dus we liggen ergens anders we hebben Pacha uitgelaten. Daarna heb ik met Jan magneet gevist. toen het ging regenen gingen we binnen yahtzee gespeeld en heb ik twee keer gewonnen en daarna heb ik dit verslag geschreven en we gaan zo eten mvg Jelmer
15 September 2022 - 19:16
Ria:
Wat een goed verslag Jelmer,ja als je met Jan en Hanny op vaart gaat dan word er ook wat van je verwacht!!! Lieve groeten voor allemaal,behouden vaart en wel thuis
Oma Ria -
15 September 2022 - 22:48
Bassiewassie:
Hoi jelmer, wat een leuke avonturen zo op een vrije donderdag van school. Jan en Hanny hartelijke bedankt voor deze gezellige dag!!!!