You can't always get what you want
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Hanny
14 Juni 2022 | Nederland, Dokkumernieuwezijlen
Na oefeningen en plons vertrek ik richting Randstad voor het concert van de Rolling Stones in Amsterdam. In de Voorstraat van Kollum komt een vrouw op me afgestapt die de weg wil vragen naar de supermarkt, een seconde later realiseer ik me dat het Geeske is! Wat een bizar toeval! Geeske en Herman zijn gevlucht uit Terschelling in verband met de Oeroldrukte. Zij vieren vakantie in verschillende huisjes en waren onderweg naar het tweede adres. Ik wijs de weg naar 'Piet' en vervolg mijn route naar de bushalte.
De lange reis verloopt volgens plan en na een korte stop thuis ontmoet ik Thijs om 5 uur op station Haarlem. De conducteur laat voor de fans een stukje van 'Paint it black' horen in de trein.
Als we eindelijk, na lang in de rij te hebben gestaan om een stuk pizza te bemachtigen, hiervan genieten, druppelt het nieuws langzaam binnen: Het concert is afgelast, Mick Jagger is positief getest op covid. Ongeloof gaat langzaam over in berusting. In Haarlem drinken we samen nog een biertje, dat was het dan. Op maandagavond is het ook lastig om een plek te vinden waar je iets kunt drinken. We zijn benieuwd op welke datum het concert opnieuw gepland wordt.
Vandaag teruggereisd en om 13 uur was ik weer aan boord. We varen richting Lauwersmeer en liggen nu op een rustig plekje aan het Dokkermerdiep.
14 Juni 2022 - 20:56
Tiny Groen:
Wat jammer dat het concert niet doorging maar wat in het vat zit verzuurd niet.
Het weer is nu heel lekker om te varen en te zwemmen ,nog een fijne vakantie verder .
15 Juni 2022 - 10:47
Maartje:
Heel jammer voor jou Jan en voor Thijs en alle andere mensen, om maar niet te spreken van de Stones zelf! Gelukkig hebben jullie het nog tegoed. Geniet van het heerlijke weer! -
15 Juni 2022 - 15:45
Anneke:
Ha Jan we blijven jullie volgen hoor maar. Wat naar zo een reis.. En dan nog Zo één naar bericht gaat niet door