Verjaardag Jan
Door: Hanny
Blijf op de hoogte en volg Hanny
26 Mei 2022 | Nederland, Terschelling
Het is Jan zijn feestje vandaag, 72 jaar jong en nog zeer vitaal. Op zijn verzoek vanmorgen begonnen met oefeningen, xtra lange sessie en een fotoshoot van zijn 'bruggetje'. Daarna lekker verse broodjes gehaald en ontbeten.
Terwijl wij genoten van een broodje zagen we ineens een zilvermeeuw die ook een hapje te pakken had gekregen, wat het precies was weten we niet, meerkoet, rat of iets anders, hij heeft er even mee gespeeld en toen was het hele beest na twee keer slikken in de meeuw verdwenen, we waren zeer verbaasd dat hij daarna nog op kon vliegen!
Er is meer te zien, een pikmeercruiser vertrok uit de haven maar bleef niet in de vaargeul, in het volle zicht van de haven lag hij ineens vast en het was al hoog water, dus wachten had geen zin. Gelukkig had Tjebbe, de alerte havenmeester het in de gaten en regelde hij snel hulp.
In het dorp een waterkoker gekocht, ik realiseerde me ineens dat als we aan het elektra liggen of voldoende zonne energie hebben, het veel handiger is om het water voor koffie en thee elektrisch te verwarmen dan op het gas, die flessen omwisselen is zeker in Duitsland altijd een heel gedoe.
Straks gaan we met de bus naar Geeske en Herman, gezellig asperges eten voor Jan zijn verjaardag, we hebben al lekkere wijn gekocht om mee te nemen.
26 Mei 2022 - 16:43
Bea Eybisch:
Hartelijk gefeliciteerd met Verjaardag, lieve Jan! Blijv gezond en so fit hoe je op het bruggetje-Foto uitzieht! Heel goed!
Ik heb vandag pas gemerkt, dat ik nachricht van jullie ontvangen heb. De Mails zijn altid in my Spam-Ordner en ik heb ze nooit realisiert. Nu weet ik het wel en kan jullie folgen. Fijn!
wij kwamen vandaaag uit südtirol, war we in de bergen wandelen waren. Heel mooi.
Ik weet niet precies, warom Joke niet naar Wally gereist ist. Maar ik hoop wel, dat zij nog naar Wally gaat en dat ze flink weer gezond is!
Komen jullie ook nog in ons gebied? Dann hartelik welcom!
Looking forward for news of you,
Lieve groeten van Bea en Peter -
26 Mei 2022 - 16:44
Elly:
Gefeliciteerd , en eet smakelijk -
26 Mei 2022 - 16:46
Bea Eybisch:
Oh, ben ik nog in de mailinglist? Ik heb het groene band angeklickt. Dom.
26 Mei 2022 - 21:14
Dorothy En Alan: